»»Vernieuwingen

Vernieuwingen

Zoals u weet is Maré-didakt volop in ontwikkeling! Hieronder staan een aantal van onze meest recente vernieuwingen!

Puntensysteem

Voor elke €20,- die je uitgeeft ontvang je één punt. Deze punt representeert een euro, die je uit kan geven aan andere producten, maar ook aan speciale producten die je uitsluitend met punten kan aanschaffen. Denk hierbij aan een dinercheque voor je vaksectie of een mooi trainingspak voor jezelf!

Nieuwe categorieën

Zoals je ziet hebben we de categorien volledig opnieuw ingericht om de overzichtelijkheid te vergroten. Kan je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op! Dit kan telefonisch:, via WhatsApp:, of via de mail: info@mare-didakt.nl

iDeal betaalmogelijkheid

Vanaf vandaag kan je op onze website ook betalen met iDeal. Dit hoeft natuurlijk niet! Het is nog steeds mogelijk om gewoon op factuur te bestellen.

Nieuwe producten

De site staat vol met nieuwe producten! Heb je bijvoorbeeld al eens in de categorie bootcamp gekeken? Hier staan allerlei producten in die we eerste niet in ons assortiment hadden.

Nieuwe diensten

Naast de producten en diensten die je van Maré-didakt gewend bent, bieden we nu ook nieuwe diensten aan! We bieden nu ook kleding aan. Ondere andere trainingspakken van de mooiste merken tot betaalbare alternatieven. Ook zijn we ons gaan toeleggen om maatwerk. In het kort komt het hierop neer: ‘Wie bieden alles wat u nodig heeft’. U hoeft dus alleen even contact met ons op te nemen als u iets niet kunt vinden op de site. Dit mag via ‘Maatwerk’ onder contact en informatie, maar het mag ook via de bekende communicatiemiddelen.

Maatwerk

Het is vanaf nu ook mogelijk om kleding via ons te bestellen. Trainingspakken, t-shirts, sportpakketten, alles is mogelijk. Het handigst is om dit via het aanvraagformulier onder contact en informatie te doen. Het is ook mogelijk om dit met verdiende punten aan te schaffen!

Nieuwe huisstijl

Maré-didakt was volgens ons toe aan een een kleine opfrisbeurt. We hebben ons best gedaan om Maré-didakt een nieuwe, herkenbare, frisse huisstijl aan te meten. We hopen dat het je bevalt!

2019-05-01T09:01:14+02:001 mei, 2019|