»»Totaalleverancier

Totaalleverancier

Beste lezer,

Zoals je kunt zien zijn wij razendsnel aan het uitbreiden! Om je op de hoogte te houden kan je hier lezen waar we (onder andere) mee bezig zijn!

Bootcamp materiaal:

We bieden natuurlijk al een tijdje fitness materialen aan, maar sinds kort hebben we een mooie voorraad van bootcamp/fitness materialen die toepasbaar zijn binnen allerlei vakgebieden! De materialen die wij verkopen zijn van absolute top-kwaliteit en dus gemaakt voor dagelijks gebruik. De materialen kunnen tegen een stootje! Neem zeker eens een kijkje bij onze categorie ‘Bootcamp’ bij ‘Sporten A-Z’.

 

 

 

Kleding:

Zeker! Je leest het goed! Maré-didakt is een stapje dichterbij wat wij noemen het ‘totaalleverancierschap’. Wat wij kunnen bieden op het gebied van kleding: alle merken sportkleding, maar ook kleding zonder merk, bedrukking, full-colour of 1 kleur. Shirtjes voor evenementen, trainingspakken voor docenten of therapeuten. Noem maar op! Het enige wat je hoeft te doen is even naar ons tabblad kleding gaan en via daar een aanvraag formuliertje in te vullen! Wij helpen je dan verder!

 

 

Uiteraard zijn dit niet de enige vernieuwingen die wij hebben doorgevoerd, dus we houden jullie op de hoogte!

Hulp of advies nodig? Neem gerust even contact met ons op via mail (info@mare-didakt.nl) telefoon: 038-466 02 16 of WhatsApp: 06-16806908

2019-06-08T22:30:02+02:008 juni, 2019|