»»Even voorstellen

Even voorstellen

Beste klant, sportliefhebber, relatie, vriend(in),

Zoals jullie weten heeft Henk Plant vorig jaar besloten te stoppen met Maré-didakt. Vanaf 1 januari hebben wij, Bjorn Kamstra, Daan de Jonge en Lars Aalders, Maré-didakt overgenomen. Wij zijn drie bevlogen vakleerkrachten werkzaam in het voortgezet onderwijs.

Graag stellen wij ons nog iets uitgebreider aan u voor door middel van dit nieuwsitem!

Mijn naam is Bjorn Kamstra.

Ik ben 20 jaar werkzaam als docent bewegingsonderwijs. Ik heb ervaring opgedaan in onder andere: het (speciaal) primair onderwijs en (speciaal) voortgezet onderwijs. Naast mijn werkzaamheden bij Maré-didakt werk ik ook op een VMBO school.

 

 

 

Mijn naam is Lars Aalders.

Ik ben 11 jaar werkzaam als docent bewegingsonderwijs. Ik heb ervaring opgedaan in onder andere: het verenigingsleven, als mini/jeugdcoördinator bij volleybalclub sv. Dynamo en als docent op verschillende VO scholen. Naast mijn werkzaamheden bij Maré-didakt blijf ik ook werkzaam op een VMBO school.

 

 

Mijn naam is Daan de Jonge.

Ik ben 6 jaar werkzaam als docent bewegingsonderwijs en heb ervaring opgedaan in onder andere: het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en de fitness branche.
Naast mijn werkzaamheden voor Maré-didakt werk ik ook op een VMBO-school.

 

 

Na de overname zijn wij meteen aan de slag gegaan om Maré-didakt op een aantal vlakken te vernieuwen. Zo kan u ons nu vinden op Instagram (@Maredidakt) en Facebook(/Maredidakt). Daarnaast zijn we vanaf nu, naast telefonisch en via mail, ook bereikbaar via WhatsApp (0616806908) klik maar eens bovenin op het WhatsApp tekentje!

We hopen u vanaf vandaag te mogen verwelkomen op onze nieuwe website www.mare-didakt.nl!

Met sportieve groeten,

Bjorn, Lars en Daan

 

2019-05-04T11:01:06+02:0029 april, 2019|