»»Gezondheid, fitness, beweging

Gezondheid, fitness, beweging

Niet alleen onze materialen motiveren de gebruikers om te bewegen, maar ook ons aanbod staat nooit stil. Er worden bijna dagelijks nieuwe producten toegevoegd, nieuwe categorieën geïntroduceerd en bestaande categorieën uitgebreid.

Een hele belangrijke ontwikkeling die wij zien binnen de bewegingswereld is de trend dat mensen steeds meer denken aan hun eigen gezondheid. De grootste en belangrijkste trend hierin is uiteraard ‘fitness’. Hierin hadden wij al een mooi aanbod, maar toch voelden wij de druk deze categorie flink onder handen te nemen, te vernieuwen en uit te breiden.

De categorieën waarin wij ons nieuwe aanbod van fitness materiaal hebben ondergebracht zijn:

  • Algemene fitness accessoires

In deze categorie vind je vooral ‘klein’ fitness materiaal waarmee je op veel plekken direct uit de voeten kan. Ons aanbod hierin is erg groot en compleet, maar als je iets niet kan vinden of mist dan horen wij het uiteraard graag!

 

  • Bedrijfsfitness

Steeds meer bedrijven investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun personeel. Een trend die wij natuurlijk aanmoedigen! Zelf hebben wij een fitnessruimte waar ons personeel ten alle tijden gebruik van kan maken. Deze ruimte is tevens onze showroom, dus wanneer je op zoek bent naar inspiratie ben je uiteraard van harte welkom om eens langs te komen!

 

 

 

  • Schoolfitness

‘Fitness onder je 16e levensjaar is gevaarlijk’. Gelukkig komen steeds meer mensen erachter dat dit één van de grootste fabels is uit de fitness/bewegingswereld. Fitness onder je 16e is super goed voor je gezondheid en ontwikkeling, mits het gebeurt met goede begeleiding. Wij weten uit eigen ervaring dat er steeds meer scholen zijn waar docenten werken met veel ervaring binnen de fitnesswereld. Deze docenten zijn bij uitstek geschikt om aan de slag te gaan met het materiaal uit ons assortiment ‘schoolfitness’. Betaalbare kwaliteit!

 

 

 

  • Thuisfitness

Thuis fitnessen is niet meer wat het was. Ook in een beperkte ruimte zijn er tegenwoordig volledige workouts te doen. Hiervoor hebben we niet alleen ‘klein’ materiaal in de categorie fitness accessoires, maar ook materiaal wat specifiek geschikt is om thuis te gebruiken.

 

 

 

Zoals al eerder in dit bericht vermeld kan het altijd zo zijn dat je naar een product op zoek bent en het niet kunt vinden op onze site. Hiervoor hebben wij whatsapp, kan je ons altijd bellen en zijn we goed bereikbaar via de mail! Stel dus direct je vraag zodat wij je verder kunnen helpen!

2020-02-10T14:22:30+02:0010 februari, 2020|