Particulier

Bestelt u particulier? We verkopen u graag, en hopen dat u veel plezier beleeft aan onze producten. Maar let wel: Maré-didakt is een groothandel:

  1. De productprijzen zijn daarom exclusief 21% BTW. In de winkelwagen ziet ook het inclusief BTW-bedrag.
  2. Daarnaast zijn de verzendkosten nog onbekend. Kleine bestellingen zijn relatief duur, zodat wij onder de € 375,- 4% vrachtkosten in rekening moeten brengen met een minimum van € 9,00. Voor verzending van zware of grote artikelen en artikelen die speciaal verpakt moeten worden rekenen wij de kostprijs. Orders van kleine materialen boven de € 375,- excl. btw. worden franco geleverd.
  3. U kunt vrachtkosten uitsparen door het materiaal zelf op te halen in Zwolle, Zutphen en Amersfoort. (op deze locaties is geen PIN mogelijkheid, dus contant geld meenemen), of bij evenementen waar Maré-didakt aanwezig zal zijn (b.v. studiedagen, Thomasdagen, beurzen, workshops, enz.). Als u via de site bestelt kunt u aangeven wanneer u uw bestelling in Zwolle wilt afhalen. In het luikje "opmerkingen over de bestelling" kunt u aangeven dat u uw bestelling in Zutphen of Amersfoort wilt afhalen. Voor een afspraak om de materialen in Zutphen of Amersfoort af te halen altijd eerst contact opnemen met 038-4660216. 
  4. Wilt u niet verrast worden door de hoogte van die kosten, dan raden we u aan de bestelling telefonisch te doen, dan vertellen wij u de totaalprijs.
  5. Wij kunnen u alleen leveren bij vooruitbetaling.

Vooruitbetaling:u ontvangt per email een factuur van ons met een klantnummer en een naam. Deze gegevens gebruikt u als kenmerk bij het overboeken van het totaalbedrag van uw bestelling, van uw rekening naar onze rekening. Zodra het geld op onze rekening staat, wordt uw bestelling verwerkt. Meestal worden de materialen nog dezelfde dag (per post) verstuurd.

Let op: Indien het geld niet binnen 14 dagen na het versturen van de factuur op onze rekening staat dan annuleren wij uw bestelling.