Over Maré-didakt

Voor alle kleine sportmaterialen en alle doelgroepen
Of het nu bij sport op school is, bij een sportvereniging, een therapeutische, een ziekenhuis of recreatieve instelling, zonder geschikte hulpmiddelen zit er geen beweging in. Elke sport en elk spel heeft weer zijn eigen specifieke attributen. En Maré-didakt heeft ze, allemaal. De reguliere sportmaterialen, maar ook tal van - vaak zelf ontwikkelde – Maré-specials. Solide kwaliteitsmaterialen, die jarenlang meegaan. En waarmee u overal mensen in beweging brengt. Momenteel leveren we jaarlijks zo'n honderdduizend sport- en spelartikelen aan het onderwijs, sportverenigingen, therapeutische instellingen, patiënten-verenigingen, ziekenhuizen, recreatie, mid-Iife sporters en senioren.

 

Advies van een collega-gymnastieker
Maré-didakt is in 1983 opgericht door gymnastiekleraren. We wilden af van de beperkingen van de reguliere leveranciers en in plaats daarvan innoverende sportmaterialen bieden, toegespitst op de bewegings-behoeften van de verschillende doelgroepen. Daarnaast wilden we afnemers bewust maken van de vele toepassingsmogelijkheden van de verschillende materialen. Een beetje eigenwijs zijn we daarin wel. Maar dat biedt u tal van voordelen.

De wat eigenzinnige aanpak van Maré-didakt heeft zich inmiddels overtuigend bewezen. Heel belangrijk voor u is dat we weten waarover we praten. We zijn nog steeds meer collega's dan verkopers. We ontwikkelen zelf nieuwe sport- en spelmaterialen. Werken vaak samen met de Academies voor Lichamelijke Opvoeding. Door hechte samenwerking met mensen uit het veld en docenten van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding hebben we een groot aantal nieuwe producten en activiteiten kunnen introduceren. Hetgeen ook onderwijsvernieuwing in het veld bleek te stimuleren. We kunnen dus gemakkelijk met u meedenken. Bij alle Maré-specials krijgt u bovendien een leerstofbrochure. De in de praktijk opgedane ervaringen omtrent toepassingen zijn daarin uitgebreid beschreven. Ze zijn - tegen kostprijs - overigens ook los verkrijgbaar.  

De scherpste tarieven

We leveren tegen de scherpste tarieven; U betaalt meestal zelfs minder dan elders. Dat komt o.a. doordat we scherp kunnen inkopen. En intussen zijn we continu op zoek naar nieuwe materialen die nog beter aansluiten bij de verschillende doelgroepen. Wat Maré-didakt beweegt is immer